Превземања упатства, програми и останати кориснички датотеки...

Областа за превземања содржи прирачници, алатки и други дадотеки кои можеби ќе Ви затребаат.

 Датотеки

Linux 64x Client
This is the binary for your LInux 64 systems
Големина: 35.3 MB
Linux 86x Client
This is the binary for your LInux 86 systems
Големина: 34.9 MB
Mac OSX Client
Teamspeak 3 client for Mac OSX When you download this client you may have to install additional updates. This is normal and should be done automatically for you.
Големина: 40.8 MB
Windows 32bit client
Teamspeak 3 client for Windows 32 bit systems. When you download this client you may have to install additional updates. This is normal and should be done automatically for you.
Големина: 28.5 MB
Windows 64bit client
Teamspeak 3 client for Windows 32 bit systems. When you download this client you may have to install additional updates. This is normal and should be done automatically for you.
Големина: 30.5 MB