Превземања упатства, програми и останати кориснички датотеки...

Областа за превземања содржи прирачници, алатки и други дадотеки кои можеби ќе Ви затребаат.

 Датотеки

Mumble Mac Client
Here you can find the latest Mumble/Murmur Mac client.
Големина: 15.8 MB
Mumble WIndows Client
Download the mumble windows client to use on your computer.
Големина: 15.9 MB